Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Jocul culorilor misterioase

Jocul culorilor misterioase
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Această este o activitate antrenantă care în acelaşi timp dezvoltă creativitatea, dar şi spiritul de observaţie al copiilor.

Pentru acest joc nu sunt necesare alte materiale, ci este nevoie doar de un grup de copii puşi pe distracţie.

Dintre cei care intră în joc se desemnează primul copil care va numi o culoare. Acesta nu trebuie să spună culorile obişnuite (alb, galben, roşu etc), ci trebuie să descrie o culoare în cât mai multe detalii, pentru a face competiţia mai antrenantă.

De exemplu: “Căutaţi un verde crud, dar nu chiar atât de crud cum este iarbă de pe jos, ci mai deschis.” În acel moment, copiii care participă la acest joc pleacă în căutarea unui obiect din jur care se potriveşte acestei descrieri.

Ei trebuie să descopere acea culoare, să atingă obiectul şi să se afle cât mai repede în locul unde sunt în “siguranţă”. Cel care este prins de cel care rosteşte culoarea, până să ajungă la obiect, este eliminat din joc.

Un singur copil are voie să atingă obiectul găsit, în culoarea anunţată. Dacă doi dintre jucători se gândesc să atingă acelaşi obiect, primul prins este eliminat .

Citește și:   Secrete despre culori și pictură

Articole interesante

Lasa un comentariu