Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Joc în apă: Delfinii şi Rechinii

Joc în apă: Delfinii şi Rechinii
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un joc pe echipă fascinant şi plin de enegie, în apă.

Acesta este un joc pentru cel puţin 8 participanți. Cu cât sunt mai mulţi copii care vor să participe, cu atât totul va ieşi mai interesant.

Jocul începe cu formarea echipelor, echipa Delfinilor, respectiv echipa Rechinilor. Ambele echipe trebuie să aibă un număr egal de jucători. Toţi participanţii se adună în mijlocul bazinului. Jumătate dintre ei vor fi Delfinii, cealaltă jumătate vor fi Rechinii, iar unul dintre jucători va fi Liderul.

Acesta va decide care sunt zonele de siguranţă ale celor două echipe şi le va aduce la cunoştinţă acest lucru jucătorilor. Punctele de siguranţă vor fi la două capete opuse ale piscinei, adică punctul de siguranţă al Delfinilor va fi la capătul opus de cel al Rechinilor.

Când toată lumea este pregătită, Liderul va striga numele uneia dintre cele două echipe. Jucătorii din echipa strigată vor înota rapid spre punctul de siguranţă, în timp ce adversarii îi urmăresc , încercând să atingă cât mai mulţi jucători. Pe parcursul jocului, Liderul strigă numele ambelor echipe.

Fiecare jucător care este atins va trece la echipa adversă. Jocul se termină când toţi jucătorii ajung într-o singură echipă.

Citește și:   3 jocuri cu gheață

Articole interesante

Lasa un comentariu