Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Joc de baschet: Căluţul

Joc de baschet: Căluţul
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Căluțul este un joc care va fi, în special, pe placul celor care joacă baschet. Dacă ai învăţat tehnici şi ştii să arunci bine la coş, Căluţul este jocul care îţi va permite să îţi pui în evidenţă aceste calităţi.

Pentru acesta este nevoie de cel puţin doi jucători, dar nu există o limită.

Înainte de a începe jocul stabiliţi ordinea în care intră în joc fiecare jucător.

Primul jucător va lansa lovitura-provocare. Primul jucător aruncă din orice punct al terenului, poate chiar depăşi limitele acestuia.

Acesta poate adaugă reguli suplimentare acestei lovituri, dar va trebui să le spună înainte să arunce. De exemplu, el poate spune: Arunc cu ochii închişi! Sau Arunc sând într-un picior! El are o încercare pentru a arunca la coş.

Mingea este dată următorului jucător: Al doilea jucător trebuie să arunce la coş. Această aruncare depinde de felul în care a aruncat jucătorul dinaintea lui.

Dacă acesta a aruncat în coş, al doilea jucător va trebui să copieze exact ce a făcut cel dinaintea lui, inclusiv felul în care a stat acesta când a aruncat. Dacă jucătorul a ratat, al doilea jucător poate arunca de unde vrea şi să folosească ce reguli vrea.

Citește și:   Cum faci slime acasă

Pe scurt, când îţi vine rândul, dacă cel dinainte a aruncat în coş, va trebui să îi copiezi aruncarea. Dacă a ratat, atunci e rândul tău să lansezi aruncarea-provocare.

După ce ultimul jucător a aruncat, este din nou rândul primului jucător.

Când ratezi provocarea primeşti o literă. Atunci când încerci să copiezi aruncarea celui care a aruncat înainte şi ratezi coşul, primeşti o literă.

De fiecare dată când greşeşti, primeşti o litera din cuvântul CĂLUŢ. Când acumulezi toate literele ce formează cuvântul CĂLUŢ, pierzi jocul.

Jocul continuă până când rămâne doar o singură persoană care nu a format întreg cuvântul.

Articole interesante

Lasa un comentariu