Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Idei de jocuri și activități de vacanță în curte

Idei de jocuri și activități de vacanță în curte
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Vacanța trece repede așa că trebuie să profiți de ea la maximum. Nu trebuie să te afli mereu în locuri noi, tabere, vacanțe scumpe ori să plătești activități la cluburi pentru a face activități interesante singur sau împreună cu frații sau prietenii tăi.
Un prim sfat ar fi să îți faci un plan cu cel puțin 2-3 activități mai deosebite în curte în vara asta. Alege ceva legat de ce te pasionează, te interesează dar și ceva nou, interesant, ce nu ai mai făcut până acum.

Iată câteva idei care pot să fie folosite la mai multe vârste și pentru fete și pentru băieți:

  • Confecționează ceva din materiale refolosibile – poți folosi sticle din plastic, cutii metalice de la conserve, cutii de carton, capace orice. Cei mai mari, sau cu ajutorul unui adult pot confecționa și ceva din cauciucuri uzate sau din paleți. Iată mai jos și câteva idei dar poți să îți folosești din plic creativitatea pentru a-ți crea jucării, jocuri sau altceva folositor.

  • Joaca un joc pe iarbă cu prietenii – nu mă refer la forbal sau badminton ci la un joc de grup, de masă, care de obicei se joacă în interior. Crează piese mari, colorează tabla de joc pe iarbă sau pe asfalt și vă veți distra de minune.
Citește și:   Caii şi călăreţii cu minge

  • Confecționează-ți o stropitoare originală pentru zilele călduroase – poate fi doar o sticlă din plastic în care dai găuri cu o andrea încălzită la o lumânare. Prinde sticla în capătul unui furtun. Te vei răcori și te vei bucura de apă chiar dacă nu poți să mergi în acea zi la piscină

  • ”schiază” cu prietenii – este de fapt un joc pe care îl poți juca cu frații sau prietenii. Îți construiești simplu niște schiuri mari din carton sau șipci și porniți la drum. Veți vedea că nu e foarte simplu să vă coordonați toți în același timp dar e foarte distractiv. Ca alternativă poți face niște picioroange amuzante din cutii înalte de la conserve.

  • Colorează creativ pietre– este o activitate interesantă și creativă pe care o poți face și pe o terasă sau suub un umbrar când vremea rea nu te lasă să ieși. Și pentru asta avem ceva exemple.

Articole interesante

Lasa un comentariu