Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Două jocuri distractive în aer liber

Două jocuri distractive în aer liber
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Vacanța de Paște este o ocazie bună de întâlnire cu prietenii și de câteva activități distractive în aer liber. Iată două idei de jocuri în aer liber, adaptate sărbătorii Paștelui.

Lupul și ouăle

Un jucător este desemnat să fie “lupul”, iar ceilalți copii care intră în joc sunt ouăle de Paște. Copiii care sunt “ouăle” își aleg fiecare câte o culoare. Apoi, ouăle pleacă să găsească lupul. Lupul trebuie să ghicească ce culori au ouăle care se învârtesc în jurul lui.

Când lupul ghicește culoarea aleasă de un jucător, acesta trebuie să facă un pas înainte, să spună ce culoare are și apoi să alerge pe un traseu stabilit înainte de a începe jocul, apoi poate să alerge înapoi la ceilalți jucători.

Dacă oul reușește să ajungă înapoi lângă celelalte ouă,  acesta alege o altă culoare și jocul continuă. Dacă “lupul” atinge oul înainte ca acesta să ajungă înapoi, jucătorul atins devine “lupul”.

Oul fierbinte

Umpleți un ou de plastic cu o mică greutate, apoi lipiți bine oul cu bandă adezivă.

La fel ca și în cunoscutul joc “Scaunele”, jucătorii stau așezați în cerc. Când muzica începe, copiii dau “oul fierbinte” de la unul la altul, în cerc. Când muzica se oprește, jucătorul la care se află oul este eliminat. Jocul continuă până când rămâne doar un singur jucător. Cel care rămâne ultimul câștigă jocul.

Citește și:   Truc simplu: 7 cartonaşe magice

Articole interesante

Lasa un comentariu