Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Două jocuri cu zăpadă

Două jocuri cu zăpadă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Când afară e iarnă în toată regula, adică ne bucurăm din plin de stratul generos de zăpadă pufoasă, cel mai plăcut mod în care îți poți petrece ziua este afară, la joacă. Pentru această iarnă încearcă niște jocuri în zăpadă noi, alături de prietenii tăi.

Dacă îți place zăpada, cu siguranță aceste două jocuri vor fi pe placul tău. Chiar dacă a început școala, bucură-te de frumusețea acestui anotimp și de jocurile de iarnă, în timpul liber.

Caută-l pe Yeti!

Pentru acest joc este nevoie de o zonă destul de mare, unde este multă zăpadă, în care acesta să se poată desfășura.  Apoi, se va stabili primul jucător care va fi Yeti.

Yeti se îndepărtează de grup și merge, lăsând urme adânci în stratul de zăpadă. Yeti poate încerca să îi deruteze pe ceilalți jucători care vor porni în căutarea lui și poate merge într-un picior, poate face salturi, merge cu spatele peste urmele pe care le face.

Grupul de jucători va aștepta câteva minute inaine să înceapă să îl caute. Apoi, copiii pleacă în căutarea lui Yeti, urmărind amprentele pe care acesta le-a lăsat în zăpadă. Dacă Yeti reușește să se întoarcă de unde a plecat, fără să fie văzut, el se salvează. Dacă nu, primul jucător care îl vede este cel care devine următorul Yeti.

Citește și:   Două jocuri distractive în aer liber

Cercul eschimosilor

Toți jucătorii se așază într-un cerc strâns cu mâinile întinse în față, palmele îndreptate în sus și atingându-se unii pe alții.

Primul jucător face un bulgăre mic de zăpadă și îl pune în palmă. Apoi, va da bulgărele de zăpadă la următoarea persoană prin înclinarea ușoară a mâinilor și prin rostogolirea acestuia. Bulgărele de zăpadă continuă să treacă de la un jucător la altul, din cerc. Jocul se încheie atunci când bulgărele de zăpadă cade pe jos sau se topește în mâinile calde ale jucătorilor.

Articole interesante

Lasa un comentariu