Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

5 activități distractive cu apă

5 activități distractive cu apă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Temperaturile de afară încep să crească și nu mai este mult până când vom simți din plin canicula verii. Și ce poate fi mai plăcut pentru copii atunci când afară este extrem de cald, dacă nu joaca cu cât mai multă apă. Pentru o bălăceala pe cinste și distracție cât cuprinde, iată câteva activități în aer liber cu multă apă pe care le puteți pune în practică vara aceasta:

Ținta

Se va desena cu creta pe asfalt o țintă. Fiecare cerc al țintei va avea o valoare. Copiii se aliniază la linia de start și încep să arunce cu bureți îmbibați în apă, în țintă. Cine acumulează cele mai multe puncte este câștigător.

Şotronul cu apă

Șotronul cu apă este un joc care presupune existența unui șotron gonflabil care se poate achiziționa de la magazinele specializate. Șotronul se conectează la furtunul cu apă și se joacă la fel ca și în varianta clasică.

Desene cu cretă și apă

Această activitate va fi pe placul micilor artiști care obișnuiesc să deseneze cu creta pe asfalt, dar cărora le place mult și apa. Pentru această activitate se va uda asfaltul cu apă, iar copiii desenează apoi cu cretă pe această porțiune udă. Culorile vor fi mult mai puternice, iar desenele mai deosebite!

Citește și:   Activități care încurajează mișcarea în aer liber

Rață, rață, stropește

Copiii stau într-un cerc. Un copil cu un balon cu apă sau o cană de apă trebuie să se plimbe în jurul copiilor spunând rață, rață, rață, și fie atinge copilul (victima) pe cap, fie îl stropește cu puițnă apă, asta în cazul în care victima nu își dă seama că el va fi cel stropit și fuge. Respectivul preia balonul și continuă jocul.

Pictură cu gheață

Puneți apă în recipientele pentru cuburi de gheață și în fiecare cub adăugați câte o culoare. După câteva ore de stat la congelator, scoateți cuburile și desenați cu ele pe o bucată de pânză albă.

Articole interesante

Lasa un comentariu