Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 jocuri ideale pentru piscină

3 jocuri ideale pentru piscină
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Jocurile în apă sunt preferate de toţi copiii în perioada verii, iar cu câte există mai multe idei, cu atât nicio zi nu va fi la fel ca cealaltă. Iată câteva variante de jocuri pentru piscină, recomandate copiilor care ştiu să înoate foarte bine.

Comoara invizibilă

Luaţi o sticlă de plastic, de preferat cu dop alb sau într-o culoare cât mai apropiată de gresia din piscină. Umpleţi sticla cu apă. Jucătorii vor fi aliniaţi la una dintre marginile piscinei, cu spatele. Când aud că sticla a căzut în apă, vor pleca în căutarea “comorii” de pe fundul apei. Operaţiunea va fi destul de dificilă pentru că sticla se va camufla destul de bine cu baza piscinei.

Ping Pong

Aşa cum copiii pot pescui obiectele pe care le găsesc pe fundul piscinei, acelaşi lucru îl pot face şi cu cele care plutesc. Mingile de ping pong sunt grozave pentru un astfel de joc pentru că sunt albe şi greu de observat în apă. De asemenea, mingile pot fi numerotate şi în felul acesta jucătorii pot acumula puncte, sau pot fi notate pe ele iniţialele jucătorilor şi fiecare va trebui să caute mingea cu litera potrivită.

Citește și:   Activități care încurajează mișcarea în aer liber

Rechinul din piscină

Acesta este un joc inspirat din Leapşa de pe uscat, la care jucătorii, care iniţial se află în piscină, au voie să iasă şi afară din apă. Rechinul încearcă să îi atingă doar când ei sunt în apă. Dacă rechinul atinge un jucător, acesta devine rechinul. Jucătorii au voie să iasă din piscină, dar pot sta afară doar 5 secunde de fiecare dată când ies pe uscat.

Articole interesante

Lasa un comentariu