Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 jocuri cu mingea

3 jocuri cu mingea
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Atunci când jocurile şi distracţia se mută afară, ideile de activităţi în aer liber sunt tot mai căutate. Iată câteva idei de jocuri cu mingea pe care copiii le pot practica în grădină, la locul de joacă, în parcuri.

Loveşte mingea

Scopul acestui joc este să loveşti cu piciorul mingea care se află în mijlocul grădinii. Mingea este păzită de un jucător care va încerca să atingă pe oricine se apropie de minge pentru a o lovi cu piciorul. Dacă “paznicul” mingii va reuşi să îi atingă pe toţi, înainte că aceştia să lovească mingea, atunci el va câştiga jocul. Dacă un jucător va reuşi să se strecoare şi să nu fie atins de paznic, reuşind să lovească mingea cu piciorul, atunci acesta va câştiga jocul.

500

Acesta este un joc cu mingea în care punctele au un rol important. Pentru început cei care iau parte la joc stau în cerc , în jurul unui alt copil care ţine mingea. Atunci când copilul din mijloc aruncă mingea în sus, va striga un număr de la 50 la 500. Acesta va fi numărul de puncte care îi vor reveni jucătorului care prinde mingea sau numărul de puncte cu care va fi penalizat cel care încearcă să prindă mingea, dar nu reuşeşte. La final, câştigă cel care a adunat cele mai multe puncte.

Citește și:   Mingea în echilibru

Bowling

Acesta este un joc de bowling în care popicele vor fi “umane”. Unul dintre jucători va fi cel care aruncă bila de bowling, iar ceilalţi jucători vor trebui să stea aliniaţi asemenea popicelor. Pentru acest joc de bowling se va folosi o minge care poate să se rostogolească uşor pe iarbă şi care să fie suficient de uşoară încât nimeni să nu fie rănit. Cel care aruncă mingea va trebui să “doboare” cât mai mulţi jucători din formaţia de popice, aşa cum se întâmplă şi în jocul clasic de bowling.

Articole interesante

Lasa un comentariu