Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 jocuri cu gheață

3 jocuri cu gheață
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru copii este plictisitor să stea în casă chiar dacă acolo este mai răcoare, dar pot avea parte de ceva răcoritor şi afară, dacă în programul lor de joacă intervine nişte gheaţă! E var[ şi e foarte cald afară, aşa că apa ne este cel mai bun prieten cât e vara de lungă!

Iată 3 idei de activităţi cu gheaţă.

Oceanul cu ghețari: O activitate simplă, dar de foarte mare efect. Într-un recipient mare de plastic adaugă cât mai multă gheaţă pentru a transformă apa într-un adevărat ocean plin de gheţari. Pe aici vor pluti tot felul de jucării, vaporaşe, personaje de plastic, iar elicopterele de jucărie pot survola oceanul în căutare de persoane care au nevoie să fie salvate.

Gheaţa în culori: Înainte de a pune apă la congelator adaugă în ea picături de colorant alimentar. Pune apoi cuburile de gheaţă colorate într-un recipient de plastic şi lasă-l pe copil să urmărească cum se amestecă acele culori. Cu un beţişor subţire, copiii pot amesteca chiar ei culorile şi le pot da diverse forme. Cuburile colorate de gheaţă pot fi folosite şi la desene pe asfalt sau pe coli de hârtie.

Citește și:   Jocuri de interior: cum se joacă MIMA

Spărgătorul de gheaţă: Copiii se pot transforma în spărgătoare de gheaţă prin această activitate amuzantă. Puneţi jucării de diverse forme în recipiente de plastic, adăugaţi apă peste ele şi puneţi recipientele la congelator. După ce jucăriile s-au congelat în interiorul cuburilor de gheaţă daţi-le copiilor împreună cu câteva ustensile (atenţie, să nu fie ascuţite) cu care să cioplească în gheaţă formată în jurul jucăriilor. Cu câte soarele e mai puternic, cu atât operaţiunea va fi mai uşoară pentru cei mici.

Articole interesante

Lasa un comentariu