Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 jocuri captivante de echipă

3 jocuri captivante de echipă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru zilele călduroase de vară petrecute în aer liber, iată câteva idei de jocuri captivante care se pot juca în echipă.

Lovește paharul

Delimitează zona centrală a jocului plasând acolo un pahar de plastic sau o doză de aluminiu. Unul dintre jucători începe să numere până la 50 până când restul jucătorilor se ascund. Când va vedea un jucător, acesta îl va striga pe nume. Ambii aleargă apoi spre centrul jocului pentru a lovi paharul.

Dacă paharul este lovit de cel care a numărat, jucătorul care era ascuns este dus în închisoare, într-o zonă stabilită încă de la început. Dacă cel care a stat ascuns reușește să lovească paharul, acesta și toți jucătorii din închisoare sunt eliberați, iar jucătorul care l-a căutat va mai trebui să numere o dată până când ceilalți se ascund.

Steagul

Pentru acest joc sunt necesare steaguri, bucăți de material textil sau niște eșarfe care vor fi folosite pentru a face cozile.

Fiecare jucător va avea o astfel de coadă prinsă de curea sau de buzunar care va fi lăsată să atârne la spate. Jucătorii se vor alerga unii pe alții încercând să adune cât mai multe cozi, în timp ce le vor proteja pe ale lor. Jucătorii care au cele mai multe cozi adunate într-o anumită perioadă de timp, stabilită încă de la început, vor câștiga jocul.

Citește și:   Cercul prieteniei

Prizonierii de război

Copiii se împart în echipe. Un jucător din fiecare echipă este desemnat prizonier pentru cealaltă echipă și cei doi prizonieri sunt duși la închisoare. Această zona va fi delimitată de la început.

Scopul jocului este ca fiecare echipa să își elibereze prizonierul. Echipele vor trebui să ajungă la închisoare mergând în partea celeilalte echipe pentru a elibera prizonierul. Jucătorii “atinși” de adversari, devin la rândul lor prizonieri. Salvatorii pot salva doar câte un singur prizonier o dată și vor alege momentul potrivit în care îl eliberează.

Articole interesante

Lasa un comentariu