Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 activităţi în aer liber pentru întreaga familie

3 activităţi în aer liber pentru întreaga familie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Sfârşitul de săptămână sau minivacanţele sunt momentele ideale în care puteţi petrece timp afară împreună cu cei mici.

Pentru a nu vă mulţumi doar la simple plimbări, iată câteva activităţi care vă vor umple de energie şi bună dispoziţie în timp ce vă bucuraţi de timp de calitate dedicat copiilor

Desene pe asfalt

Desenele pe astfalt sunt o încântare pentru copii, dar pot fi o metodă de relaxare excelentă şi pentru adulţi. Dacă afară este uscat faceţi o întrecere la desenele pe asfalt. Puteţi găsi şi câteva teme pe care să le reprezentaţi fiecare cu creta pe asfalt.

Leapşa pe denumiri de pizza

Este adevărat că nu ai mai încercat până acum să joci leapșa pe deminiri de pizza? Acum este momentul să încerci. Jocul este ideal pentru întreaga familie şi este cu atât mai distractiv cu cât participă mai mulţi jucători.

Cel care are ”leapşa” sau “bucătarul” strigă o denumire de pizza de fiecare dată când o persoană este atinsă.

Persoana atinsă va trebui atunci să îşi spună propria denumire de pizza precum şi denumirea celorlalte pizza care au fost strigate înaintea lui. Primul jucător care greşeşte devine bucătarul.

Citește și:   Cine lipseşte

Golf în aer

Dacă toată iarna copiii s-au jucat în casă cu mingea, acum este momentul să iasă afară şi să profite de o mulţime de activităţi pe care le pot face. Pentru a juca golf în aer, adulţii vor trebui să le dea o mână de ajutor celor mici pentru a amenaja “terenul de golf”.

Pentru această activitate aveţi nevoie de umeraşe pe care le veţi atârna în copaci şi pe alte obiecte din exterior şi câteva mingi de mărime medie.

Jucătorii vor arunca mingea prin partea largă a umeraşului. De fiecare dată când un jucător înscrie o minge “prin umeraş” este punctat şi câştigă cel care acumulează cele mai multe puncte.

Articole interesante

Lasa un comentariu