Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Vânătoare în piscină

Vânătoare în piscină
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Unul dintre jucători este desemnat primul aruncător şi acesta va avea la dispoziţie o minge de plastic sau din spumă, cu care va trebui să ochească un jucător.

Ceilalţi copii se aşază la una dintre marginile piscinei şi vor trebui să se bage cu capul sub apă şi să iasă, aşa încât să nu fie atinşi cu mingea aruncată spre ei. Cel care aruncă se aşază paralel, la o distanţă rezonabilă pentru a putea arunca mingea spre cei care au intrat în joc.

Regula principala a jocului este aceea că niciunul dintre jucători nu poate rămâne sub apă prea mult, pentru a se feri astfel de minge. Cei care sunt aliniaţi la marginea piscinei vor alterna mişcările în apă, în aşa fel încât să nu fie loviţi cu minge.

Aceștia vor ieşi la intervale neregulate de sub apă, tocmai pentru a-l face pe cel care aruncă să nu poată intui exact momentul în care “victima” iese de sub apă.

Dacă cel care aruncă nu ratează toate ţintele, atunci îşi recuperează mingea şi aruncă din nou. Dacă va atinge un jucător, atunci acesta îi ia locul şi va fi cel care aruncă mingea.

Citește și:   Jocuri educative:“Rostogoleşte mingea”

Articole interesante

Lasa un comentariu