Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

V-aţi ascunselea cu obiecte

V-aţi ascunselea cu obiecte
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Următorul joc se poate organiza atât în clasă cât şi acasă unde este spaţiu ceva mai mare. Pentru acest joc, veţi avea nevoie de obiectele ce urmează să fie ascunse. Acestea trebuie să fie de tipul monede, nasturi, zaruri şi orice altceva asemănător ca mărime, pentru că în acest fel jocul este mai captivant.

Într-o sală de clasă sau într-o cameră aceste obiecte sunt dificil de găsit.

Jucătorii se împart în echipe de 2-3 copii. Selectaţi obiectele ce urmează să fie ascunse. Fiecare grup va avea de căutat obiecte diferite.

Câte un jucător de la fiecare grup va ieşi afară din încăpăre, şi ceilalţi jucători vor ascunde obiectele. Stabiliţi de la început care sunt locurile unde pot fi ascunse obiectele şi care sunt cele în care nu se pot ascunde.

Jucătorii nu pot ascunde obiectul pentru grupul lor. După ce obiectele au fost ascunse, jucătorii care au ieşit afară vor intra înapoi în sala de clasă sau în cameră şi încep să caute obiectele.

Jucătorii care caută au voie să îşi întrebe colegii din grup “Cald, călduţ sau rece?” doar de două ori în tipul în care caută.

Citește și:   Care este diferenţa?

Dacă sunt foarte aproape de obiect, ceilalţi coechipieri vor spune “fierbinte”, dacă sunt aproape, dar nu foarte aproape, vor spune “călduţ” şi dacă sunt departe, vor spune “rece”. După ce întreabă de două ori, jucătorii nu mai au voie să ceară indicii.

În funcţie de cât de repede sunt găsite obiectele, echipele primesc puncte. La fiecare rundă se vor schimba jucătorii căutători. Dacă un jucător este surprins încercând să îşi ajute un coleg de echipă, întreaga echipă va fi depunctată.

Articole interesante

Lasa un comentariu