Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Robotul

Robotul
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Acesta este un joc pentru doi sau mai mulţi participanţi, fiecare dintre ei fiind pe rând “detectiv” sau “robot”.

“Detectivul” iese din cameră şi în lipsa lui cei rămaşi aleg un “robot” şi ascund undeva un anumit obiect care va trebui să fie găsit de către “detectiv”. Fireşte că acesta ştie despre ce obiect este vorba.

“Robotul”, care cunoaşte locul ascunzătorii, va avea sarcina de a-l ghida pe “detectiv” în căutările lui. El nu va putea da însă indicaţii decât sub forma unor cifre cuprinse între zero şi trei, pe care, fie că le pronunţă cu glas tare, fie că ridică cu o mâna nişte cartonaşe pe care sunt scrise cifrele.

Când pregătirile sunt terminate, “detectivul” este rechemat în cameră şi porneşte să caute obiectul ascuns,  ţinând seama de indicațiile “robotului” său. Astfel, când “detectivul” se află foarte departe de locul unde este ascuns obiectul, “robotul” arata cifra zero. Pe măsură ce “detectivul” se apropie de locul respectiv “robotul” va putea indica 1 sau 2. În momentul în care “detectivul” este chiar în faţa locului sau atinge cu mâna chiar locul ascunzătorii (de exemplu o carte în care este ascunsă o monedă..) “robotul” va indica cifra 3.

Citește și:   Recunoaşteţi mirosul?

Timpul acordat pentru fiecare căutare este de trei minute. Dacă în acest timp “detectivul” găseşte obiectul ascuns, primeşte un punct. În cadrul unui joc complet fiecare copil va fi de câte trei ori “detectiv”, iar jocul va fi câştigat de cel care adună cele mai multe puncte.

Articole interesante

Lasa un comentariu