Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Recorduri mondiale pe care poţi să le dobori acasă

Recorduri mondiale pe care poţi să le dobori acasă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Sunt sute de recorduri mondiale înregistrate pe care poţi încerca să le dobori acasă, în bucătărie, dormitor sau în grădină.

Încearcă să depăşeşti măcar unul dintre aceste recoduri pentru a-ţi testa limitele şi, de ce nu, pentru a doborî unul dintre aceste titluri.

  • Cel mai rapid timp în care o persoană a fost împachetată în hârtie de ziar este de 3 minute. Recordul a fost doborât de doi tineri din Marea Britanie. Unul îl împachetează pe celălalt în hârtie de ziar.
  • Cele mai multe baloane au fost umflate, stând jos, în 30 de secunde. Toate baloanele trebuie să fie umflate şi să aibă un diametru de cel puţin 20 de centimetri. Recordul îi aparţine unei fete din Statele Unite, pe nume Ashrita Furman.
  • Un turn din role de hârtie igienică a fost construit de Silvio Sabba. Acesta a folosit 28 de role pentru a construi turnul, fără ca acesta să se dărâme.
  • În cât timp poţi întinde unt pe 10 felii de pâine? Recordul îi aparține unei englezoaice care a reuşit performanţa în 26.11 secunde.
  • Cele mai multe sticle de 500 de ml ţinute pe un deget sunt 25 la număr. Recordul îi aparţine lui Silvio Sabba din Italia.
  • Cel mai mare balon din gumă de mestecat are diametrul de 50.8 centimetri. Cel care a reuşit performanța este Chad Fell din Statele Unite.
  • Cele mai multe bomboane M&Ms mâncate într-un minut, cu beţişoare chinezeşti, legat la ochi, sunt 20 la număr.
  • Cea mai mare distanţă la care a fost suflat un bob de mazăre este de 7.51 metri.
Citește și:   Jocuri cu apă: galeata plină

Articole interesante

Lasa un comentariu