Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Recitare colectivă

Recitare colectivă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Acesta este un joc pentru trei-şase participanţi. Jucătorii se vor aşeza în linie sau semicerc, potrivit unei ordini stabilită prin tragere la sorţi.

Primul jucător va începe să recite o poezie, alegând două versuri de la începutul unei poezii clasice cunoscute. În timp de 20 de secunde, cel care urmează va trebui să continue poezia recitind versurile care urmează, după care va continua al treilea şi aşa mai departe.

Dacă cineva se încurcă sau nu ştie de loc versurile care urmează,  va trece la “coada” şirului. Dacă nici a doua oară nu știe sau nu greşeşte va fi eliminat din joc.

În momentul în care prima poezie începută ajunge la ultimul participant din rând, ea se consideră încheiată. După aceasta, cel de –al doilea jucător va începe o nouă poezie, jocul continuând astfel până când fiecare jucător va avea prilejul să înceapă câte o poezie, cu excepţia celor care au fost eliminaţi.

Pentru fiecare fragment de poezie recitat corect se acordă câte un punct, iar jocul este câştigat de cel care realizează cele mai multe puncte.

Citește și:   Furtuna - de George Toparceanu

Articole interesante

Lasa un comentariu