Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

O fâşie de hârtie

O fâşie de hârtie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Alegeţi o bucată de hârtie semipergament şi decupaţi din ea un dreptunghi de 10/4. Pe ea puteţi desena ceva… cât mai fantezist ori puteţi scrie nişte “formule magice” în diferite culori. Rolul lor este numai să păcălească pe cei care vor asista la scamatoria voastră.

Păstraţi aecasta bucăţică de hârtie între filele unui carneţel din buzunar şi, când vi se oferă prilejul, faceţi o demonstraţie asupra…neobişnuitelor calităţi cu care aţi înzestrat-o printr-un “îndelungat dresaj şi influenţă fizico-chimică specială”.

După ce aţi terminat această prezentare amuzantă, aşezaţi dreptunghiul de hârtie pe palma deschisă a uneia dintre mâini şi aşteptaţi.

După câteva secunde, hârtia “prinde viaţă”. Toţi vor putea observa cum începe ea să se ridice de la un capăt, ori de la amândouă, pe lungime sau lăţime, după care se va răsuci şi va cauta să se rostogolească în afară palmei.

Atunci o veţi prinde în palma deschisă a celeilalte mâini, unde hârtia va continuă să execute noi mişcări amuzante şi enigmatice. Dacă s-a ondulat, o puteţi aşeza pe palma cu partea ovală în sus; imediat se va întinde, pentru că, în scurt timp, să se onduleze în sens invers, spre mirarea şi hazul celor din jur.

Citește și:   Cursa dovlecilor

Pentru că experienţa să va reuşească şi mai bine, ţineţi pumnul strâns până în momentul când deschideţi palma spre a primi hârtia. În acest fel mâna va fi uşor umedă, fapt care ajută ca mişcările să fie mai ample şi mai spectaculoase.

Articole interesante

Lasa un comentariu