Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Matematică pe mingea de plajă

Matematică pe mingea de plajă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Matematica poate face parte din jocurile de vacanţă într-un mod cât se poate de amunzant. Pentru că jocul să fie o plăcere pentru copii, acesta se poate desfăşura pe plajă sau în piscină.

Pentru acest joc este nevoie de o minge de plajă şi de copii puşi pe distracţie, dar şi dornici să combine jocul cu matematica, chiar şi în vacanţa de vară.

Pe o minge de plajă scrieţi cu un marker numere.Apoi, copiii care vor participa la joc vor trebui să se decidă la început asupra unei operaţii matematice: adunare, scădere, împărţire, înmulţire.

Mingea este aruncată către primul copil, iar acesta va trebui să strige numărul pe care se află mâna lui dreaptă. Apoi, acesta aruncă mingea spre următorul copil care va spune, de asemenea, pe ce număr se află mâna lui dreaptă.

Acesta aruncă mingea la al treilea copil care va trebui să combine cele două numere strigate până atunci şi să spună rezultatul, în funcţie de operaţia stabilită la început.

Jocul continuă până când toţi copiii implicaţi repetă cât mai multe operaţii matematice.

Citește și:   Jocul ciocolatelor

Articole interesante

Lasa un comentariu