Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Magie cu o carte şi un ac

Magie cu o carte şi un ac
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Învaţă următorul truc de magie pentru a-ţi surprinde prietenii la următoarea petrecere. Pentru a face acest truc ai nevoie de o carte şi un ac.

Cartea trebuie să fie cartonată şi nu trebuie să aibă nimic scris sau desenat pe copertă. Prezintă cartea spectatorilor pe toate părţile. În cealaltă mână ţine un ac cu gămălie. Oferă-l acum unuia dintre cei care asistă la truc şi roagă-l să îl introducă între paginile cărţii undeva la întâmplare.

După aceasta fă cu cartea trei mişcări “magice” şi pronunţă eventual şi o formulă magică, în aşa fel încât să captivezi audienţa şi totul să fie cât mai convingător.

Oferă apoi cartea unei alte persoane şi anunţ-o că va găsi acul între paginile 100 şi 101. Acesta va deschide cartea şi acul va fi exact acolo!

Cum este posibil

Încă de la bun început va trebui să înfigi un ac între paginile respective la unul dintre capetele cărţii. Când prezinți volumul primului spectator îi vei oferi celălalt capăt al cărţii. În timpul celor trei mişcări “magice” nu ai decât să laşi acul să cadă sau poţi să îl scoţi discret pe cel introdus de către spectator şi astfel, singurul ac se va găsi la locul din carte pe care îl vei indica.

Citește și:   Samovar

Articole interesante

Lasa un comentariu