Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Jocuri pentru petrecerea de Halloween

Jocuri pentru petrecerea de Halloween
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru că mulți copii se pregătesc din timp pentru Halloween, confecționându-și cele mai înfricoșătoare costume și sculptând dovlecii tradiționali, atunci și petrecerile organizate cu ocazia acestei sărbători trebuie să fie pe placul celor mici.

Ce jocuri puteți juca la petrecerea de Halloween:

Statuile înghețate: pregătește o listă cu melodii specifice sărbătorii de Halloween. Invitații la petrecere, deghizați în costumele de Halloween, vin pe ringul de dans și urmează două reguli simple: dansează când aud muzica și îngheață precum statuile când muzică se oprește. Se pot oferi și premii pentru acest joc.

La pescuit de mere: această activitate poate stârni râsul și duce distracția la cote maxime la petrecerea de Halloween. Pentru joc trebuie o sacoșă cu mere și două vase cu apă. Obiectivul este să fii primul care adună toate merele din vas folosindu-te doar de gură.

Test de cultură generală înfricoșător: pentru că tot este Halloween-ul atunci și jocurile care testează cultura generală a copiilor vor fi în ton cu sărbătoare. Întrebările pot fi din seria: câte oase are un schelet uman? Cum se deplasează o vrăjitoare? Ce nume este potrivit pentru o pisică neagră? și așa mai departe.

Citește și:   Glume şi mesaje pentru Halloween

Termină povestea: orice poveste de Halloween este înfricoșătoare și plină de mister. Așa vor fi și cele pe care imaginația copiilor le va crea la petrecerea de Halloween. Lasă imaginația să îți zboare prin locuri înfricoșătoare cum sunt castelele părăsite, casele vechi sau cimitirele, iar acțiunea se petrece inevitabil într-o noapte în care este frig și plouă torențial. Pe rând, jucătorii vor continua pentru a contura cea mai înfricoșătoare poveste de Halloween, cu fantome, spirite, monștri, vrăjitoare și alte personaje specifice acestei sărbători.

Articole interesante

Lasa un comentariu