Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Jocuri de interior: cum se joacă MIMA

Jocuri de interior: cum se joacă MIMA
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Mima este un joc ideal pentru întreaga familie. Poate fi jucat cu ușurință între copii și părinți sau prieteni. Distracția va fi garantată.

Materiale necesare

  • un cronometru
  • foaie de hârtie și pix

Cum se joacă

Jucătorii se vor împărţi în două echipe egale. Un jucător din prima echipă va merge în mijlocul celeilalte echipe unde i se spune ce cuvânt va trebui să mimeze. Cuvântul va fi de asemenea scris pe hârtie pentru a putea fi verificat la sfârşit.

După ce a aflat cuvântul care trebuie mimat jucătorul merge în faţa echipei sale şi mimează prin tot felul de gesturi cuvântul. Coechipierii săi trebuie să ghicească despre ce este vorba.

Pentru a ghici cuvântul jucătorii au la dispoziţie un număr limitat de minute. Timpul stabilit se cronometrează, iar dacă nu reuşesc să ghicească cuvântul în acest interval un alt jucător din echipă va merge să afle un nou cuvânt pe care trebuie să îl mimeze. Dacă reuşesc să descopere cuvântul, următorul jucător care mimează este de la cealaltă echipă.

Citește și:   Ce se ascunde în șosete

Articole interesante

Lasa un comentariu