Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Jocuri creative în nisip pentru vacanța de vară

Jocuri creative în nisip pentru vacanța de vară
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Există moduri inedite și creative prin care copiii se pot distra pe plajă. Mai mult de atât, aceste activități antrenante și distractive se pot desfășura foarte simplu, fără să fie nevoie să aduceți tot dulapul de jucării pe plajă.

Iată câteva idei pe care le puteți pune în practică dacă urmează să petreceți câteva zile la plajă:

Cursa cu apă de mare

O activitate care presupune multă mișcare este următoarea: copiii-jucători vor umple pahare de plastic cu apă direct din mare, apoi vor alerga pe nisip până la locul în care sunt așezate galetușele. Fiecare are găletușa lui și cel care o va umple primul cu apă adusă din mare este câștigătorul cursei.

Castelul de nisip

Orice copil a construit, probabil, până acum un castel de nisip atunci când a ajuns pe plajă. Dar poate încerca de această dată ceva diferit. Se umple o găletușă cu jumătate de cantitate de apă și jumătate de nisip. Apoi, nisipul ud se toarnă printr-o pâlnie de plastic astfel încât să rezulte un castel de nisip cu un aspect abstract. Dacă nu aveți o pâlnie, puteți tăia o sticlă de plastic de doi litri pe care să o folosiți în loc de pâlnie.

Citește și:   3 jocuri cu gheață

Artă cu scoici

Copiii pleacă la vânătoare de scoici și au grijă să adune cele mai inedite exemplare. Pe lângă scoici mai pot aduna și bețe sau stuf astfel încât la întoarcere să își facă propria expoziție de artă pe nisip, dând viață unor opere compuse din scoicile pe care le-au adunat.

Bowling pe plajă

Folosiți o lopată pentru a săpa șase gropi în nisip sub forma unei piramide.  Apoi, copiii primesc mingi de tenis pe care le vor arunca în gropile din nisip. Cel care obține cele mai multe puncte câștigă jocul.

Articole interesante

Lasa un comentariu