Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Joc de logică: Ce alegi din casa misterelor

Joc de logică: Ce alegi din casa misterelor
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Încearcă să faci un exerciţiu de imaginaţie şi să porneşti un următoarea aventură în casa misterelor. Imaginează-ţi că eşti următorul personaj care are de făcut o singură alegere care îi poate salva viaţa. Ţine cont că este o problemă care îţi antrenează mintea, logica, dar îţi testează şi simţul umorului.

Să începem:

Vizitezi o casă şi casa are două porţi. Poţi să alegi ce poartă doreşti, totul depinde doar de tine. În momentul în care intri în casă, se stinge lumina!
Intri în casă şi observi că sunt două intrări şi la fiecare intrare este câte un covor diferit. Covor roşu la una dintre intrări şi un covor maron la cealaltă intrare. Şi de această dată ai posibilitatea să alegi intrarea în casă.

Apoi, în faţa ta apar două uşi, una roz şi una portocalie. Poţi să alegi să o deschizi pe oricare dintre cele două. Mai departe vei vedea o cameră imensă, împărţită în 3 compartimente mai mici. În primul compartiment este un pistol îndreptat spre tine, în al doilea compartiment este îndreptat spre tine un cuţit imens amenințător, iar în cel de-al treilea se află un scaun electric.

Citește și:   Care este diferența?

Eşti obligat să alegi unul dintre cele trei compartimente în care urmează să intri. Şi de această dată alegerea îţi aparţine…dar ce alegi, în așa fel încât să scapi teafăr din casa misterelor?

Răspuns

Ca să scapi nevătămat, bineînţeles că vei alege scaunul electric. De ce ai alege așa ceva? Aminteşte-ţi că în momentul în care ai intrat în casă, s-a oprit curentul, aşadar scaunul electric nu va avea cum să funcţioneze şi vei fi salvat!

Articole interesante

Lasa un comentariu