Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Joc care dezvoltă creativitatea: Copacul

Joc care dezvoltă creativitatea: Copacul
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Sunt un copac este un joc simplu. Primul copil vine în mijlocul grupului şi spune “Sunt un copac”.

Un alt copil vine alături de el şi spune altceva care interacţionează cu copacul. Acesta poate spune, de exemplu: “Eu sunt vrăbiuţa care stă pe o ramură a copacului.” şi se aşază sub braţul celui care este copacul. Sau poate spune “Eu sunt apa care curge printre rădăcinile copacului.” și se aşază pe jos printre picioarele celui care este copacul.

Al treilea copil se alătură şi îşi alege şi el o identitate pe care o pune în aplicare: “Eu sunt o inimioară cioplită în trunchiul copacului”, ar putea spune el. În acel moment, primul copil, cel care este “copacul” îl alege pe unul dintre cei doi care s-au alăturat, şi părăsesc scena, lăsându-l singur pe cel de-al treilea.

Cel care a rămas singur va repeta care este identitatea lui. Să presupunem că este cel care se alăturase al doilea: “Eu sunt vrăbiuţa care stă pe o ramură a copacului.” şi alţi doi copii intră în scenă şi găsesc identități care să aibă legătură cu “tema” cea nouă. Aceast copil care a rămas singur în scenă, adică “vrăbiuţa” va alege doi copii care să iasă cu el din scenă şi jocul continuă la fel.

Citește și:   Testează-ţi reflexele!

Articole interesante

Lasa un comentariu