Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Joc amuzant pentru copiii pasionați de scris

Joc amuzant pentru copiii pasionați de scris
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Următorul joc este ideal pentru copiii pasionaţi de poveşti, de cărţi, cărora le place să scrie şi să citească, sunt creativi şi chiar visează să devină scriitori.

Mai mult, poveştile colaborative sunt o altă activitate care îi fascinează pe copii, aşa că nu rămâne decât să fie pus în practică jocul prin care ia naştere o poveste.

Jocul este perfect pentru a-l încuraja pe copilul tău să înceapă să scrie poveşti şi în al doilea rând îl va face să realizeze că nu este chiar atât de simplu să aşterni pe hârtie nişte idei.

Cum se joacă: Toţi copiii primesc o coală de hârtie şi li se cere să o împăturească pe orizontală, de cel puţin opt ori. Fiecare copil va scrie o propoziţie în partea de sus a paginii.

Hârtia este apoi împăturită astfel încât rândul să nu poată fi văzut şi este dată următorului copil. Acesta va scrie şi el o propoziţie pentru a continua acţiunea, împătureşte din nou hârtia şi o dă mai departe. Când coală de hârtie s-a umplut şi nu mai este loc pentru niciun mesaj, aceasta se desface şi copiii se vor amuza citind poveştile cu voce tare.

Citește și:   Joc de memorie cu numere identice

Acesta este un joc care dezvoltă atât calităţile de scriitor ale copilului, dar şi spiritul de echipă şi creativitatea.

Articole interesante

Lasa un comentariu