Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Imită zborul!

Imită zborul!
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Imită zborul este un joc pentru cel puţin doi participanţi. Activitatea se joacă în aer liber, deşi se poate organiza şi în interior, iar copiii îşi dezvoltă atenţia şi îşi îmbunătăţesc viteza de reacţie. În plus, participanţii au ocazia să înveţe mai multe lucruri despre animale.

Cum se joacă

Copiii se aşază în semicerc şi înainte de start toţi vor stă ghemuit, cu faţa spre coordonatorul jocului.

Jocul începe când coordonatorul jocului spune: ,,Zboară, zboară, porumbelul zboară!” El face apoi o săritură înaltă cu braţele lateral, imitând zborul porumbelului iar copiii vor trebui să îl imite.

În continuare se mai execută câteva asemenea exerciţii, imitând zborul altor păsări, după care animatorul începe să spune nume de animale care nu zboară sau să numească tot felul de alte obiecte.

De exemplu, coordonatorul jocului spune: ,,Zboară, zboară, ursul zboară!”. Atunci copiii trebuie să rămână ghemuiţi. Cei care se grăbesc să imite un zbor, atunci când nu este rostit numele unei păsări, vor fi penalizaţi sau vor primi o pedeapsă din partea celorlalţi jucători, în funcţie de regulile stabilite la început.

Citește și:   Truc magic: Firul invizibil

Articole interesante

Lasa un comentariu