Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Idei de jocuri pentru petrecerile de Halloween

Idei de jocuri pentru petrecerile de Halloween
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Jocurile sunt de obicei esenţiale pentru petrecerile de Halloween. Cei mici încep pregătirile pentru sărbătoarea dovlecilor cu mult timp înainte, iar cei mari, de regulă părinţii, sunt cei care le dau o mâna de ajutor cu organizarea petrecerilor şi pregătirea costumelor.

Pentru că petrecerea de anul acesta să fie de neuitat, plănuiţi şi începeţi pregătirile din timp pentru că sunt multe detalii de pus la punct până pe 31 octombrie: meniu special, jocuri, costume şi decoraţiunile sunt doar câteva dintre acestea.

Pentru că pregătirile să meargă mai uşor, la capitolul jocuri tematice poţi găsi câteva idei în cele ce urmează.

Cursa cu ochi: Copiii care iau parte la petrecere sunt împărţiţi în două echipe egale. Apoi, fiecare echipa se împarte în două şi jucătorii din aceeaşi echipa vor stă faţă în faţă, la o distanţă de câţiva metri, între ei. Câte un copil de la fiecare echipa va trebui să ducă în lingură o minge de ping pong (desenată în spiritul sărbătorii de Halloween, în aşa fel încât să semene cu un ochi) până la jumătate din echipa lui care se află la câţiva metri distanţă, şi să paseze lingura cu mingea în ea unui coechipier. Jocul continuă până când fiecărui jucător din ambele echipe le vine rândul. Echipa care termină prima cursa, câştigă.

Citește și:   Culege cu ochii legaţi

Chelnerul fantomă: Copiii care iau parte la petrecere se împart în două echipe. Primii copii de la ambele echipe primesc câte o farfurie de hârtie şi un balon şi fiecare aleargă cât poate de repede pe traseul stabilit la început. Diametrul farfuriei trebuie să aibă o dimensiune potrivită, astfel încât să fie suficient de dificil pentru a menţine balonul pe farfurie. Fiecărui copil din cele două echipe îi va veni rândul să fie chelnerul. Echipa care termină prima cursa e declarată câştigătoare.

Îngheţ de Halloween: Toţi cei care vor intra în joc vor trebui să aibă costume de Halloween. Unul dintre adulţi va desemna aleatoriu un copil care va trebui să îi atingă pe ceilalți copii şi să îi “îngheţe”. Copilul care este atins şi “îngheţat” va trebui să rămână pe loc, fără să aibă voie să se mişte. Un alt copil din joc poate să îl atingă şi să îl dezgheţe, doar dacă poate ghici costumul pe care îl poartă. Fiecare copil are la dispoziţie cinci minute pentru a “îngheţa” cât mai mulţi copii cu putinţă. Jucătorul care are cât mai mulţi copii “îngheţaţi” la finalul celor cinci minute este declarat câştigător.

Citește și:   Școlile închise? Încearcă aceste 10 jocuri distractive și educative pentru acasă (P)

Casă bântuită: Acesta este un joc pentru o petrecere de Halloween ceva mai liniştită, pentru că cei mici nu vor trebui nici să alerge, nici să se întreacă în vreo cursa, ci îşi vor demonstra îndemânarea şi imaginaţia. Copiii care iau parte la petrecerea de Halloween vor fi împărţiţi în două echipe. Aceştia vor trebui să aibă la dispoziţie o camera şi fiecare echipă va primi câte o sacoşă cu materiale pentru decoarat şi papetărie. Cele două echipe vor primi câte un colţ sau câte o zonă din încăperea respectivă pe care vor trebui să le decoreze şi să le facă să arate cât mai înfricoşător cu putinţă. Când ambele colţuri sunt gata, camera se va transforma în “Casa bântuită”.

Câştigă echipa care dă dovadă de mai multă imaginaţie şi îşi face bine treaba.

Articole interesante

Lasa un comentariu