Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Echilibru pe gura sticlei

Echilibru pe gura sticlei
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Cu ajutorul unei seringi din material plastic, goliţi un ou de găină de conţinutul său, printr-un orificiu mic făcut în partea mai lată.

Lăsaţi apoi oul gol să se usuce bine în interior (îl puteţi chiar aşeza într-un cuptor). După uscare, turnaţi în ou nisip fin, cam până la o treime din volumul său, apoi astupaţi orificiul cu ceară albă de lumânare, căutând să-l faceţi cât mai puţin vizibil.

Oul astfel preparat vă ajută să faceţi o serie de…scamatorii de echilibru. La masă, de exemplu, îl puteţi aşeza pe o farfurie printre alte ouă normale, de unde îl veţi lua apoi “la întâmplare” şi veţi demonstra că ştiţi să-l dresaţi.

Astfel, oul vostru va fi gata să stea liniştit în poziţiile cele mai de necrezut: pe marginea gurii unei sticle, pe lama unui cuţit, ori va putea fi aşezat pe masă în vârful cel mai ascuţit.

În orice poziţie îl veţi aşeza, nisipul va aluneca şi se va aranja, astfel încât să formeze un centru de greutate jos, favorabil menţinerii întregului ou în poziţii greu de imaginat pentru un ou obişnuit.

Articole interesante

Lasa un comentariu