Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Duet “ca în filme”

Duet “ca în filme”
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Acesta este un joc pentru doi participanţi, ceilalţi fiind, pe rând, spectatori.

Se recomandă ca participanţii să fie de înălţime şi de greutate oarecum egală. Ei se vor aşeza unul în spatele celuilalt şi dacă unul dintre ei este mai voinic sau mai înalt, în mod obligatoriu va sta în faţă. În acest fel, priviţi din faţă, spectatorii, aşezaţi pe scaune, văd aproape numai un singur om, pe cel din faţă.

Acesta va începe să spună o poveste oarecare sau să recite o poezie, căutând să se servească cât mai mult de mâini, făcând gesturi largi menite să sublinieze cuvintele.

Dar, deodată, din spate, pe lângă mâinile povestitorului, apar alte două mâini – cele ale partenerului ascuns, care fac alte gesturi cât mai opuse textului, de exemplu: îl scarpină în cap pe cel care vorbeşte, îi scot o batistă din buzunar şi-l şterg la nas, îi desfac nasturii de la haină şi-i mai strâng puţin cureaua la pantaloni etc.

În funcţie de fantezia celor doi parteneri, cele patru mâini se mai pot încurca, introduce în patru buzunare diferite în acelaşi timp şi aşa mai departe.

Citește și:   Dialog în linişte

Dacă scena este bine jucată, şi pentru aceasta trebuie să fi fost atent repetată mai înainte în faţă unei oglinzi, stârneşte hazul.

Această glumă simpatică poate fi prezentată cu mare succes şi ca un număr amuzat la o petrecere, un carnaval sau la o serbare.

Articole interesante

Lasa un comentariu