Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Două jocuri la perete

Două jocuri la perete
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Jocurile la perete sunt printre cele mai simple forme de distracție, dar și de competiție, pentru copii. Jocurile la perete sunt posibile atât în interior, cât și în exterior și uneori implică și alte accesorii, cum ar fi folosirea unei mingi.

Iată două jocuri la perete complet difertite, dar la fel de antrenante pentru orice copil.

Handbal la perete

Pereții din exterior sunt perfecți pentru jocurile cu mingea. Regulile pentru handbalul pentru copii sunt destul de simple: jucătorul lovește mingea cu mâna astfel încât aceasta să sară și să lovească peretele. Mingea nu are voie să sară de două ori, nu poate lovi peretele complet și trebuie să rămână în zona delimitata pentru joc. Se pot desena cu cretă pe jos câteva pătrate pentru fiecare jucător, care să fie în linie adiacentă peretelui. Când un jucător pierde un punct se întoarce înapoi în pătrat, iar când câștigă înaintează. Pentru acest joc se folosesc mingi moi de marimea unei mingi de tenis, sau chiar mingi de tenis.

Desene animate pe pereți

Umbrele reprezintă una dintre cele mai vechi forme de a spune povești. Acest joc presupune folosirea mâinilor sau a altor obiecte între o sursă de lumină și o altă suprafață, de regulă un perete. Cel mai simplu mod prin care puteți face desene animate pe pereți este să stingeți lumina din cameră și să orientați o veioză spre perete. Folosiți mâinile pentru a face diverse forme, în special de animale, pe pereți. Dacă va place acest joc, puteți chiar să faceți personaje decupate din carton pe care să le folosiți pentru desenele animate de pe pereți.

Citește și:   Joc: Propoziția elastică

Articole interesante

Lasa un comentariu