Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Două jocuri amuzante de iarnă pentru interior

Două jocuri amuzante de iarnă pentru interior
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

În vacanţa de iarnă, sunt momente în care joaca se mută în interior. Iată două idei de activităţi care se pot organiza în interior, pe echipe.

Bătaie cu bulgări de zăpadă

Mototoliţi câteva coli de hârtie pentru a confecţiona bulgării de zăpadă. Înainte de a începe jocul, delimitaţi zona sigură în care se vor “refugia” jucătorii.

Unul dintre jucători ia câţiva bulgari de zăpadă şi se ascunde. Ceilalţi jucători se prefac că schiază, patinează sau se joacă în zăpadă.

Când strigă “Bătaie cu bulgări” jucătorul ascuns iese la atac şi începe să arunce cu bulgări în ceilalţi jucători, care vor trebui să ajungă în zona sigură înainte să fie loviţi de bulgări. Dacă în timpul atacului niciun jucător nu este lovit de bulgării de zăpadă, atunci cel care aruncă se întoarce în locul său ascuns, se aprovizionează din nou cu bulgări şi jocul se reia.

Dacă în timpul atacului un jucător este lovit cu bulgări de zăpadă, atunci devine el cel care va arunca.

Vânătoarea de comori… din reviste

Pentru acest joc sunt necesare câteva materiale: 10-12 reviste pentru fiecare echipă, forfece pentru fiecare echipă, hârtie pentru construcţii, lipici sau capsatoare.

Citește și:   10 idei de jocuri cu baloane

Faceţi două liste identice cu obiecte specifice iernii: zăpadă, mănuşi, patine, om de zăpadă, ghete, eşarfă, urs polar, brad de Crăciun, jucării, decoraţiuni, un peisaj de iarnă, etc.

Jucătorii se împart în două echipe.

Fiecare echipă va primi câteva reviste, foarfece şi câte o listă cu obiecte pentru iarnă. Echipele vor trebui să caute prin revistele primite obiectele scrise pe lista şi să le decupeze. Apoi, obiectele decupate vor fi lipite sau capsate pe hârtia pentru construcţii.

Articole interesante

Lasa un comentariu