Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cunoaşteţi geografie?

Cunoaşteţi geografie?
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru acest joc sunt necesare un glob pământesc sau o hartă şi un ceas cu secundar.

Se aşază globul pe masă şi primul participant spune cu glas tare un nume care se găseşte scris pe hartă: oraş, râu, munte etc.

Următorul jucător va trebui ca în timp de 30 de secunde sau un minut să găsească și să arate pe hartă locul anunţat. Dacă reuşeşte, câştigă un punct şi are dreptul să anunţe şi el un nume pentru jucătorul următor.

Dacă nu reuşeşte, aşteaptă să îi vină rândul din nou, după ce au răspuns toţi ceilalţi participanţi câte o dată. În acest caz, numele următor pe hartă va fi anunţat tot de către primul.

Dacă se desfăşoară numai în doi, fiecare partener va anunţa pe rând câte un nume, indiferent dacă marchează sau nu punctul.

Fiecare jucător trebuie să caute câte cinci nume. Jocul va fi câştigat de acela care totalizează cel mai mare număr de puncte. În cazul în care doi sau mai mulţi parteneri obţin un număr egal de puncte, jocul va continua numai între ei cu încă un rând de cinci anunţuri.

Citește și:   4 întrebări de logică

Articole interesante

Lasa un comentariu