Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cum confecționați Squishy acasă

Cum confecționați Squishy acasă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Squishy este jucăria fenomen a ultimului timp și este aproape impsibil să nu fi auzit de ea. Vestea bună este că puteți să va confecționați singuri acasă aceste jucării simpatice. Dacă pentru copii, joaca cu jucăriile de timp squishy este amuzantă, pentru părinți acestea pot fi utilizate că mingi antistres.

Joaca cu jucăriile squishy este o experiență senzorială excelență și cum să nu fie amuzant să le modelezi în toate felurile și ele să revină la foma inițială.

Pentru a face astfel de jucării acasă, aveți nevoie de câteva ingrediente. Partea bună este că această activitate, îi ajută pe părinți și copii să petreacă timp de calitate împreună.

Materiale necesare

baloane colorate

făină

pâlnie

o sticlă goală de plastic

Cum procedați

Cu ajutorul pâlniei, turnați făină în balon. Întoarceți apoi sticla, apăsăți ușor, până când toată făina ajunge în balon.

Apoi scoateți cu grijă balonul de pe sticlă și asigurați-vă că în balon nu a rămas aer, iar forma pe care o are balonul este dată doar de făină. Acum legați bine gura balonului: puteți folosi atât ață, dar mai simplu este să innodați balonul la capăt.

Citește și:   Jocuri inteligente care dezvoltă creativitatea

Repetați operațiunea pentru a umple mai multe baloane. Baloanele pot fi decorate apoi în funcție de imaginația fiecărui copil.

Articole interesante

Lasa un comentariu