Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Competiţia Masterchef

Competiţia Masterchef
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

“Masterchef” este un joc care poate fi organizat atât în varianta teoretică, fiind necesare doar hârtie şi creioane, dar şi în varianta practică, într-o bucătărie.

Teoretic jocul se organizează astfel: se indică participanţilor un aliment (ou, orez, cartof, paşte…), după care li se cere că în termen de zece minute să scrie câte feluri de mâncare ar putea pregăti din el, acesta constituind alimentul de bază al preparatului.

După ce primesc listele, se acordă câte un punct pentru fiecare fel indicat de mai mulţi participanţi la joc și câte două puncte pentru felurile care figurează de mâncare propuse, pe care autorul acesteia trebuie să le descrie în ce fel le-ar pregăti. Se acordă încă 0-2 puncte pentru corectitudinea reţetei fiecărui fel.

Câştigă cel care se situează în fruntea clasamentului.

Practic se pune la dispoziţia fiecărui participant aceleaşi cantităţi de alimente şi li se cere că într-un anumit timp să pregătească din ele un număr cât mai mare de feluri şi, bineînţeles, cât mai gustoase.

La sfârşit, un juriu compus din trei membri va gusta rezultatele concursului şi fiecare membru al juriului va acorda câte o notă. Prin adunarea notelor se va stabili clasamentul “maeştrilor”, care pot fi premiaţi pentru priceperea şi fantezia lor.

Citește și:   Jocuri de vară: Toarnă apa!

Articole interesante

Lasa un comentariu