Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cilindrul misterios

Cilindrul misterios
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Cilindrul misterios te ajută să îți surprinzi prietenii pentru că vei putea face să dispară la comandă mici obiecte: bomboane, mărgele, pietricele etc.

Iată cum îl confecționezi:

1) Din hârtie de bloc de desen decupați trei dreptunghiuri: primul de 15×6.5 cm, al doilea de 15×6.9 cm, iar al treilea de 15×7.3 cm.

2) Din carton velin decupați apoi trei discuri: primul cu diametrul de 4.5 cm, al doilea de 4.4 cm, al treilea de 4.3 cm. În centrul fiecărui disc faceți câte un mic orificiu, pentru a permite aerului să iasă prin el, în momentul asamblării aparatului.

3) Lipiți dreptunghiul de 15×6.5 cm în jurul discului de 4.4 (situat la baza); apoi dreptunghiul de 15×6.9 cm în jurul discului de 4.4 și pe cel de 15×7.3 în jurul discului de 4.3. Astfel veți obține trei cilindri aparent identici, care pot fi introduși unul într-altul.

4) Scamatoria: introduceți discret cilindrul mijlociu în cel mare și cereți să vi se dea un mic obiect, cum ar fi o bomboană.

5) Introduceți bomboana în cilindrul mijlociu și depărtați-vă la câțiva metri de spectatori. Introduceți apoi și cilindrul cel mic (cu partea deschisă spre interior), astfel încât să închideți bine aparatul.

Citește și:   Descifrează mesajul secret

6) Faceți câteva…pase magice, spuneți o formulă …magică…și trageți afară cei doi cilindri mai mici dintr-o singură mișcare. Cilindrul cel mare va rămâne, evident, gol, iar bomboana va fi dispărut sub ochii uimiți ai spectatorilor.

Articole interesante

Lasa un comentariu