Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cercul prieteniei

Cercul prieteniei
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Copiii vor fi încântaţi de jocul Cercul Prieteniei.

Jocul îi ajută să aibă mai multă încredere în ei pe măsură ce construiesc prietenii şi socializează.

Pentru acest joc este necesar un cerc (folosit în gimnastică), dar dacă nu aveţi la îndemână un asemenea instrument aveţi libertatea să improvizaţi.

Pentru fiecare copil care participă la acest joc va fi necesară câtă o minge de ping-pong pe care va fi scris numele copilului.

Coordonatorul jocului plasează cercul pe podea, în mijlocul camerei sau afară. Toţi copiii vor sta în jurul cercului. Mingile de ping-pong vor fi puse într-un recipient sau într-o cutie.

Tot cel care coordonează jocul va alege un copil care să extragă o minge din recipientul cu mingi de ping-pong. Mingea extrasă este pusă într-un recipient gol, iar copilul ce a extras-o păşeşte în Cercul Prieteniei şi îl invită în cerc şi pe copilul al cărui nume este pe mingea pe care a extras-o.

După ce ambii copii sunt în cerc, primul dintre ei va enumera 3 motive pentru care cel de-al doilea copil ar fi un bun prieten. Apoi, primul copil iese din cerc şi este rândul celui de-al doilea să extragă încă o minge cu nume.

Citește și:   Ochi ager

Jocul continua în acest fel până când fiecare copil intră în Cercul Prieteniei. Pe parcusul jocului vor fi câte doi copii în cerc.

Articole interesante

Lasa un comentariu