Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activități pentru acasă: două trucuri de magie

Activități pentru acasă: două trucuri de magie
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Toată familia poate fi antrenată în aceste activități amuzante de interior. În timp ce tu le vei prezenta trucurile de magie, părinții, frații și chiar animalul de companie se transformă în audiența ce va fi uimită de reprezentația ta.

Schimbă degetul

Așază-te la masă în față audienței. Dintr-o coală de hârtie rupe două bucăți mici, fiecare puțin mai mare decât unghiile tale. Lipește o bucată de hârtie pe câte o unghie de la fiecare mâna și spune-le celor care te urmăresc că urmează să faci ca aceste bucăți de hârtie să dispară și să reapară.

Apoi, pune degetele pe care ai lipit hârtiuțele pe masă. Pe rând, pune mâna la spate, schimbă rapid degetul și pune un alt deget care nu are hârtie pe el, înapoi pe masă. Repetă și cu cealaltă mâna. Spune audienței că urmează să apară la loc hârtiile. Repetă primul pas, înlocuind de această dată degetul fără hârtie cu degetul care avea hârtia lipită pe el. Folosește arătătorul și degetul mijlociu pentru că sunt destul de asemănătoare.

Paharul dispărut

Pentru acest truc ai nevoie de un prosop de bucătărie, un pahar de plastic și o radieră mică și plată. Așază-te la masă în timp ce audiența va sta pe partea opusă.

Citește și:   Testează-ţi reflexele!

Pune radiera pe masă și acoperă-o cu paharul. Pune peste acesta prosopul. Ridică prosopul și paharul în același timp, dezvăluind radiera și spune-le celor care te urmăresc să se concentreze. În timp ce ei se concentrează asupra radierei, foarte discret și cu mare atenție dă drumul paharului să cadă în poală, dar continuă să ții prosopul astfel încât să pară că paharul se află încă sub el.  Pune apoi prosopul înapoi peste radieră și întinde palma peste aceasta. În acest timp, dă drumul paharului din poală pentru a cădea pe jos. Ridică prosopul pentru a le arăta că radiera este încă acolo, dar paharul a căzut pe jos “prin” masă.

Articole interesante

Lasa un comentariu