Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activități care pot fi jucate pe perechi

Activități care pot fi jucate pe perechi
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Atunci când organizați o mică petrecere sau când vreți să evitați certurile între cei mici, organizați rapid o serie de activități pe care le pot juca pe perechi și care îi vor amuza.

Ordinea din dulap

Scoate toate pălăriile, pantofii și alte accesorii pe care le ai la îndemână și cere-le copiilor să organizeze o prezentare de modă. Le va lua ceva timp să își alcătuiască ținutele pentru a impresiona audiență și acest lucru le va pune și creativitatea la treaba.

Prinde mingea

Alegeți un subiect, de exemplu animalele. Apoi, copiii vor arunca mingea de la unul la altul în timp ce trebuie să rostească un cuvânt din domeniul ales. Primul care repetă ce s-a mai spus sau care nu mai știe ce să spună pierde jocul.

Joaca din bucătărie

Dacă aveți în plan să faceți prăjituri sau mini-pizza adunați copiii în bucătărie și dați-le lor sarcina de a decora bunătățile făcute cu diferite ornamente. Pentru copii, joaca în bucătărie este una dintre cele mai plăcute activități.

Aruncă cu mingea

Adună toate mingile pe care le găsești prin casă și împarte-le în mod egal. Așază la distanță două găleți sau niște recipiente asemănătoare în care copiii vor trebui să arunce cât mai multe mingi. Fiecare va arunca în recipientul său. Meciul se oprește până când adultul care supraveghează jocul strigă “stop”. Câștigă cel care reușește să arunce cele mai multe mingi în găleată.

Citește și:   Cine este personajul?

Articole interesante

Lasa un comentariu