Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Activități care pot fi jucate în curtea casei

Activități care pot fi jucate în curtea casei
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru că locurile de joacă sunt încă închise, iată câteva activități amuzante care pot fi jucate chiar în curtea casei. Pentru a te dista împreună cu prietenii, nu aveți nevoie de foarte mult spațiu, este suficient să fie toți binedispuși și dornici să facă puțină mișcare.

Inspiră-te din natură

Dintre toți jucătorii se desemnează unul care va fi “ghidul prin natură”. Acesta se va uita în jur și va culege ceva din natură (frunze, flori, ramuri de copaci etc) și va prezenta ceea ce a ales grupului de copii. Copiii din grup vor avea apoi la dispoziție 100 de secunde pentru a găsi în natură ceva asemănător, pe cât se poate de apropiat de exemplul arătat de ghid. Cel care găsește ceva indentic sau pe cât se poate de similar cu ceea ce a fost arătat este noul ghid prin natură.

Vulpea cea vicleană

Unul dintre jucători este ales să fie primul “vulpea”. Acesta va trebui să stea cu spatele, la distanță de restul grupului. Jucătorii se duc la linia de pornire și încep să se îndrepte încet spre vulpe cu scopul de a o atinge. Vulpea trebuie apoi să numere până la 10 cu voce tare. Când ajunge la 10 se întoarce și toți jucătorii trebuie să rămână nemișcați. Dacă un jucător este suprins în mișcare de către vulpe, va trebui să se întoarcă la linia de pornire. Jucătorul care ajunge primul la vulpe și o atinge este cel care devine “vulpea” în următorul joc.

Citește și:   Bătălia veselă

Articole interesante

Lasa un comentariu