Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

5 activităţi creative pentru copii şi părinţi

5 activităţi creative pentru copii şi părinţi
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Chiar şi în zilele reci distracţia poate să fie pe primul loc acasă. Dacă aţi rămas în până de idei, iată câteva activităţi creative şi extrem de amuzate care pot fi puse în aplicare de copii şi la care părinţii se pot alătura oricând. Atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, distracţia este asigurată chiar şi atunci când stau cu toţii acasă.

Corabila Piraţilor

Corabia Piraţilor îşi poate face loc chiar în mijlocul casei. Construiţi o corabie din scaune, pături, diverse plăci din lemn, confecţionaţi un steag al piraţilor şi tunuri din cutii de carton şi mingi de plastic. Cu multă imaginaţie, posibilităţile sunt nenumărate.

Discoteca

Toţi cei din casă se vor îmbrăca în haine de petrecere şi îşi vor confecţiona accesorii inedite pentru a intra în atmosfera unei seri de dans. Daţi drumul la muzică, închideţi draperiile şi dansaţi în voie. Pe rând, fiecare dintre cei care iau parte la această activitate, poate deveni DJ şi poate alege melodiile pentru dans.

Atelier de prăjituri

Dacă aveţi în meniu un desert, atunci este momentul ca fiecare să îşi pună imaginaţia la treabă şi să treacă la decoratul prăjiturilor. Glazurile colorate, bomboane, frişcă, figurine de zahăr îşi pot găsi locul pe desertul familiei, într-un mod creativ.

Citește și:   Jocuri pe hârtie:  PÂINICILE

Zile cu tematică

La începutul săptămânii faceţi împreună cu “calendar” şi stabiliți câte o tematică pentru fiecare zi care urmează în care va trebui să va îmbrăcaţi corespunzător temei. Astfel, puteţi deveni prinţi şi prinţese, soldaţi, piraţi sau alte personaje în săptămâna ce urmează.

Cortul din casă

Cortul este un loc care pe copii îi inspiră să între în pielea unor personaje şi să îşi imagineze poveşti pline de aventură. Este foarte simplu să construieşti în casă un cort: puneţi patru scaune împreună şi folosiţi cearşafuri şi pături pentru a face acoperişul cortului şi intrarea. Dacă este suficient spaţiu, puteţi pune chiar şi o măsuţă, scaunele şi alte obiecte de mobilier pentru a face mai multe încăperi în cortul construit.

Articole interesante

Lasa un comentariu