Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

5 activități care alungă plicitiseala în perioada de izolare

5 activități care alungă plicitiseala în perioada de izolare
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pandemia provocată de coronavirus a adus o serie de schimbări în rutina zilnică a multor familii. Copiii sunt printre cei mai afectați de măsurile care s-au impus pentru această perioadă și mulți dintre ei ajung să se plicitiseasca în casă. Pentru că ieșirile în aer liber sunt pentru încă o perioadă limitate, iată câteva idei de activități pentru copiii care se pot desfășura în casă și care vor alunga plicitiseala.

Petrecere cu muzică și dans

O petrecere cu dans și muzică la care sunt invitați cei din casă este un mod grozav de a încheia ziua. Copiii sunt cei care vor alege muzica și vor sparge gheața pe ringul de dans amenajat în mijlocul camerei.

Joc cu baloanele

Părinții care își doresc că micuții lor să se amuze, să scape de plicitiseală și să facă puțină mișcare vor fi cu siguranță de acord ca aceștia să se joace cu baloanele prin casă. Mai mult, adulții ii pot ajuta să umfle baloanele. Se poate juca tenis cu baloanele și ustensilele de bucătărie sau “lava fierbinte” când baloanele nu trebuie să atingă podeaua.

Citește și:   3 activități distractive pentru zilele de Crăciun

Pietre colorate

Copiii vor merge afară, în jurul casei pentru a aduna pietre cu forme interesante, apoi le vor aduce în casă pentru a picta pe ele diverse forme sau fețe de animale.

Fortăreața

Copiii vor aduna materialele necesare pe care le găsesc prin casă pentru a construi o fortăreață. Se pot retrage apoi în construcția pe care au ridicat-o pentru a se uita la filme sau pentru a citi.

Felicitări pentru familie și prieteni

Este o perioadă în care trebuie să păstrăm distanța față restul familiei și prieteni. Copiii pot profita de această situație pentru a face diverse obiecte realizate manual sau felicitări pentru cei dragi pe care nu îi pot întâlni în persoană acum, dar cărora le pot trimite asemenea surprize.

Articole interesante

Lasa un comentariu