Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 jocuri distractive pentru Crăciun

3 jocuri distractive pentru Crăciun
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Urmează zile frumoase de sărbătoare și de vacanță. Pentru toți ai casei zilele petrecute împreună, lângă brad, cu colinde, turtă dulce și multă distacție vor fi cu adevărat speciale, dacă printre alte activități se vor strecura și câteva jocuri super amuzante pentru întreaga familie.

Împachetează cadoul

Pentru acest joc sunt necesare mănuși groase, eventual din acelea folosite la gătit, cu un singur deget. Fiecare jucător își pune mănușile și are la dispoziție trei minute ca să împacheteze un cadou cât mai frumos posibil, în hârtie de împachetat, prins cu scotch și decorat cu fundiță.

Alfabetul de Crăciun

Câte un jucător spune pe rând alfabetul, în gând,  iar atunci când se aude “stop”, spune litera la care a rămas. Apoi, restul jucătorilor vor trebui să spună pe rând câte un cuvânt sau expresie care începe cu litera respectivă. De exemplu: brad de Crăciun, cadou de Crăciun, dorințe de Crăciun și așa mai departe. Cine nu știe să zică, dar ceilalți au zis câte un cuvânt, are un punct în minus. Cine adună cinci puncte pierde jocul.

Ghicește colindul

Citește și:   Joc pentru orientarea în spaţiu

Acest joc se va juca în echipe. Un jucător din echipa 1 începe să fredoneze un colind sau un cântec pentru Crăciun, iar cei din echipa 2 au la dispoziție două încercări ca să ghicească.  Pentru fiecare melodie ghicită, se acordă câte un punct. Echipa care adună mai multe puncte câștigă.

Articole interesante

Lasa un comentariu