Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 jocuri de interior

3 jocuri de interior
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru că sezonul rece se apropie, iată câteva idei de jocuri şi activităţi pe care le puteţi pune în practică în casă, în compania altor prieteni de joacă.

Ascultă sunetul

Pentru acest joc ai nevoie de câteva obiecte cât mai diferite şi un prieten. Lasă-l pe prietenul de joacă să se uite la obiectele aduse în joc, apoi spune-i să închidă ochii. Fă un sunet cu unul dintre obiecte. Prietenul va trebui să ghicească care dintre obiecte a produs sunetul.

Dansul cu haine

Împrăştie diverse obiecte de îmbrăcăminte: eşarfe, palării, pantaloni, cămăşi, şosete etc. Împreună cu prietenii de joc puneţi muzică şi începeţi să dansaţi. Când melodia se termină, va trebui să puneţi pe voi cât mai multe obiecte vestimentare până începe o nouă melodie. Cine va avea cele mai multe piese vestimentare la final, câştigă.

Cutia cu surprize

Următoare activitate poate deveni o farsă amuzantă pentru un prieten. Ia o cutie de carton şi fă o gaură în capac atât cât să îţi încapă palma. Umple cutia cu diverse obiecte care au textură asemănătoare diverselor părţi ale corpului uman. De exemplu, poţi pune mătase de porumb care seamănă cu părul, măsline scufundate în ulei care ar putea lasă senzaţia că sunt…ochi, o furculiţa de plastic c ear putea semăna cu dintîi şi aşa mai departe. Apoi, roagă un prieten să bage mâna în cutie prin gaura din capac, iar tu stai să vezi cum va reacţiona când atinge ce e în înăuntru.

Citește și:   Activități pentru acasă: două trucuri de magie

Articole interesante

Lasa un comentariu