Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 activități distractive pentru zilele de Crăciun

3 activități distractive pentru zilele de Crăciun
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru zilele de Crăciun pe care le petreci acasă cu ai tăi, iată câteva activități la care vor lua parte cu plăcere toți membri familiei, de la mic la mare. Distracția este garantată!

Căciula lui Moș Crăciun

Pentru această activitate aveți nevoie de câteva căciuli de Moș Crăciun. În fiecare căciulă se ascund pe rând obiecte cât mai diferite: bomboane, creioane, jucării mici, conuri de brad, pixuri și orice alte obiecte aveți la îndeamână. Jucătorii vor trebui să ghicească ce este ascuns în fiecare căciulă, fără se se uite, doar pipăind căciula pe dinafară. Cine ghicește cele mai multe obiecte, câștigă! Jocul este ideal de jucat în familie.

Hrănește omul de zăpadă

Această este o activitate care îmbină măestria și creativitatea cu jocul. Pe o bucată de carton de aproximativ 1 metru înălțime, desenați un om de zăpadă, apoi colorați-l sau lipiți bucăți de hârtie așa încât să semene foarte bine cu un om de zăpadă real. Se vor decupa apoi două cercuri, unul în dreptul gurii, altul mai jos, în dreptul burții. Apoi, jucătorii se aliniază la start și încep să hrănească omul de zăpadă cu bulgări, confecționați din șosete, ghemeuri de lână sau alte obiecte care pot imita destul de bine bulgării reali.

Citește și:   5 activități care alungă plicitiseala în perioada de izolare

Bulgăreală în casă

Distracția poate fi la cote maxime și în casă, chiar dacă va trebui să înlocuiți zăpada adevărată. Din hârtie sau alte materiale pe care le puteți folosi, și pe care le aveți prin casă, confecționați bulgări, făcând cocoloașe de mărimea acestora înfășurate în scoci. Astfel veți obține bulgării cu care puteți începe o bulgăreală de zile mari. Bulgăreala se poate face și pe echipe, bulgării având culori diferite de la o echipă la alta, ca să poată fi diferențiați ușor. Toată bătaia cu bulgări se poate desfășura în living!

Articole interesante

Lasa un comentariu