Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

2 jocuri distractive de interior pentru zilele de iarnă

2 jocuri distractive de interior pentru zilele de iarnă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Când afară este prea frig și jocurile în aer liber se desfășoară mai greu, vă puteți distra la fel de bine și în casă. Încercați următoarele jocuri de interior!

Războiul șosetelor

Acest joc are ca principal scop să stârnească râsetele celor care îl vor juca. Jucătorii se așază în cerc când sunt mai mulți sau față în față dacă jocul este jucat în doi.

Tălpile trebuie să se atingă cu ale celorlalți jucători și este obligatoriu că fiecare să poarte șosete în picioare (fără alte accesorii sau încălțări). Fără să faceți prea multe mișcări și fără să vă ascundeți tălpile, trebuie să scoateți șosetele celorlalți jucători, în timp ce le păstrați în picioare pe ale voastre. Jucătorii care rămân fără ambele șosete sunt eliminați din joc. Câștigătorul este cel care a rămas măcar cu o șosetă în picioare.

 Cald sau Rece

Acesta este un joc clasic, dar este jucat cu mult entuziasm chiar și astăzi, pentru că stârnește amuzamentul jucătorilor.

Luați un obiect din casă, poate fi o minge, o jucărie etc și ascundeți-l în anumite locuri din casă. Când cel care este desemnat „căutător” într-o rundă a jocului începe să caute obiectul ascuns, ceilalți care au ascuns obiectul îl vor dirija oferindu-i anumite indicii, dar folosind un număr limitat de cuvinte „Rece” „Gheață”, „Frig”, atunci când este departe de locul în care se află obiectul, sau „Cald”, „Călduț”, „Fierbinte” când obiectul ascuns este în apropiere.

Citește și:   Citirea gândului

În cazul în care vreți ca în final să existe și câștigători, runda de căutări se poate derula contra-cronometru și câștigă cel care a găsit obiectul ascuns, în cel mai scurt timp.

Articole interesante

Lasa un comentariu