Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Un băiețel grăsuț care s-a apucat de sport

Un băiețel grăsuț care s-a apucat de sport
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Andrei era un băieţel grăsuţ. Din cauza greutăţii pe care o avea, băiatul era tot timpul posomorât. Părinţii săi au decis să îl ducă pe Andrei la un medic pentru o consultaţie şi nişte sfaturi.

Când a ajuns în cabinetul doctorului, Andrei l-a întrebat: “Ce să fac ca să slăbesc? Toţi copiii de la şcoală mă tachinează din cauza greutăţii.”

După ce l-a consultat, medicul l-a sfătuit pe Andrei să înceapă să facă sport zilnic, pentru că în acest fel va reuşi să scape de kilogramele în plus.

Peste câteva zile, Andrei s-a întors supărat în cabinetul medicului. Băiatul s-a plâns că deşi a făcut sport, așa cum i-a recomandat medicul, nu a reuşit să scape de kilogramele în plus, din contră, a luat în greutate.

Medicul l-a întrebat pe băiat ce sport a început să facă, iar Andrei i-a explicat imediat: “Am început să merg în fiecare zi la călărie. Doar că eu m-am îngrăşat, iar calul a slăbit groaznic.”

Doctorul s-a amuzat copios şi i-a explicat pe îndelete băieţelului cum să facă cu adevărat sport dacă vrea să piardă kilogramele în plus.

Citește și:   Glume ( X )

Articole interesante

Lasa un comentariu