Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Magicianul şi papagalul

Magicianul şi papagalul
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un magician lucra pe un vas de croazieră în Caraibe. Pentru că spectatorii lui erau alții în fiecare săptămână, magicianul putea să facă aceleaşi scamatorii de fiecare dată.

Dar avea o singură problemă: papagalul vorbitor al căpitanului care vedea spectacolele de magie în fiecare săptămână începuse să înţeleagă cum face magicianul fiecare truc.

La un moment dat, în mijlocul numerelor de magie, papagalul începea să strige: “Priviţi, nu e aceeaşi pălărie!”, “Uitaţi, a ascuns florile sub masă!”, reuşind să strice întreaga reprezentaţie a magicianului.

Magicianul era plin de nervi din cauza înaripatului, dar nu putea să facă nimic. Era papagalul căpitanului!

Într-o zi, vasul a avut un accident şi s-a scufundat. Magicianul s-a trezit plutind pe o bucată de lemn în mijlocul oceanului, împreună cu…papagalul căpitanului.

Cei doi s-au privit cu ură, dar niciunul nu a scos o vorbă. A trecut o zi, au trecut două, dar după o săptămână, papagalul nu a mai rezistat şi l-a întrebat pe magician. “Gata, mă dau bătut. Unde ai ascuns vasul?”.

Citește și:   Glume ( X )

Articole interesante

Lasa un comentariu