Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ghicitori despre personaje din desenele animate Disney

Ghicitori despre personaje din desenele animate Disney
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Desenele animate Disney se află pe lista favoritelor tale. Ești la curent cu cele mai noi lansări, studiezi fiecare detaliu al personajelor preferate, știi replici și cântecele din episoadele pe care nu le ratezi? Atunci, în mod sigur vei ști să dai răspunsul corect la ghicitorile de mai jos.

Întrebările ce urmează au legătură, de această dată, doar cu personajele din desenele animate Disney. Citește întrebarea, analizează cu atentie fiecare indiciu și descoperă despre ce personaj îndrăgit este vorba!

 1. Trăiesc în junglă, tatăl meu a fost ucis, eu urmează să fiu într-o zi regele junglei. Cânt tot timpul despre faptul că voi fi regele junglei.
 2. Trăiesc în stradă şi fur mâncare. Am fost aruncat în puşcărie doar pentru a ieşi de acolo. Am întâlnit o fată frumoasă şi cânt “One Jump Ahead”.
 3. Sunt prinţesă Disney, am părul blond şi îmi place să citesc. Cânt tot timpul “Something There”.
 4.  Trăiesc în junglă, locul în care am şi crescut. Am fost găsit într-un copac, port doar o bucată de cârpă maro şi sunt celebru pentru că am salvat o fată frumoasă din mâinile maimuțelor. Mă mişc, sărind de pe o ramură pe alta.
 5. Vreau ca într-o zi să mă mărit cu un prinţ. Am o soră vitregă, iubesc culoarea violet, iar sora mea, Drezilla, iubeşte verdele. Mama este Lady Tremaine.
 6. Atunci când m-am născut, un blestem a fost rostit asupra mea. Trei zâne m-au luat şi m-au dus în pădure. Când m-am întors la castel, blestemul s-a adeverit. Un prinţ frumos a reuşit să mă salveze.
 7. Mama mea a murit când eu eram foarte mică. Îmi place să cant şi îmi plac tare mult oamenii. Prietenul meu cel mai bun este un pește.
 8. Am aripi şi zbor, întotdeauna devin geloasă pe ceva. Sunt blondă şi port întotdeauna verde.
 9. Iubesc muzica, trăiesc sub apă şi sunt în slujba Regelui Triton. Am întotdeauna grijă de Ariel.
 10. Zbor, conduc un grup de băieţi, nu vreau să mă maturizez, am dejucat planurile unui pirat.
 11. Trăiesc în Londra, port o rochie galbenă, am fost în Africa să studiez maimuţele, am întâlnit un băiat care vorbeşte cu animalele.
 12. Nu sunt amabilă și nici dragută, de fapt sunt opusul bunătății. Sunt foarte slabă și sunt celebră pentru haina lungă de blană albă cu pete negre.
Citește și:   Ghicitori despre obiecte

Răspunsuri

1. Simba
2. Aladdin
3. Bell
4. Tarzan
5. Anastasia
6. Frumoasa din pădurea adormită
7. Ariel
8. Tinkerbell
9. Sebastian
10. Peter Pan
11. Jane
12. Cruella de Ville

Articole interesante

Lasa un comentariu