Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ghicitori despre flori

Ghicitori despre flori
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Dacă îţi plac florile şi îţi petreci mult timp în natură, următoarele ghicitori vor fi pe placul tău.

Cu siguranţă vei reuşi să dai rapid răspunsul corect şi în acelaşi timp ai ocazia să înveţi şi lucruri pe care poate nu le ştiai despre anumite flori pe care le îndrăgeşti.

  1. Fiecare parte din mine este comestibilă: rădăcina, tulpina, frunzele, florile. În Rusia sunt folosită pentru fabricarea unui cauciuc artificial, dar tot în această ţară lumea mă consideră o buruiană enervantă. S-ar putea să îţi fac probleme în grădină. Dacă vrei să scapi de mine şi îmi rupi tulpina, voi creşte la loc. Unii dintre voi vă puneţi dorinţe apoi îmi suflați toate seminţele care zboară imediat în văzduh şi aşteptaţi nerăbdători ca dorinţa voastră să devină realitate.
  2. Poate ai văzut până acum că mulţi oameni mă poartă la reverele de la costumele lor. Vin într-o mulţime de culori, iar floarea mea este robustă şi rezistă mult timp. Am un miros plăcut şi sunt folosită şi în aranjamente florale. Sunt, de asemenea, comestibilă.
  3. Am frunze ce seamănă cu o sabie, iar florile mele sunt frumoase şi suave. Sunt o floare de grădina foarte răspândită. Sunt iubită de artişti şi am devenit faimoasă în operele lui Vincent Van Gogh şi Monet.

    Răspunsuri

    1. Păpădia; 2. Garoafa; 3. Iris.
Citește și:   Ghicitori din povești românești

Articole interesante

Lasa un comentariu